Estas es la receta, si alguien la quiere y no se entiende algo que me lo diga y se la traduzco.

(es que con esta pinta entendereis pq estaba yo tan obsesionada en encontrar la recetilla...)
ENCENALLS DE XOCOLATA
Recepta:
150 grs de farina fluixa.
150 grs de sucre llustres.
0.050 grs de clares díou, aprox.
Aroma de llimona: c/s.
Pastat:
En un recipient es barrejar? en sec
la farina amb el sucre llustre. Barrejant
a continuaci? els l?quids i
l?aroma.
Treballar-ho fins que la pasta quedi
ben lligada.
Format:
Sobre llaunes untades díoli i empolsades
amb farina s?escudellar? amb
una míniga pastissera amb un cornat
llis petit, uns disc ovalats díuns 7 cm
de llarg per 4 díample. Separats
perqué no s¿enganxin uns als altres.
Despr?s escampar per la part superior
ametlla granet i que aquest quedi
ben enganxat a cada encenall.
Treure l?ametlla que sobra tombant
la llauna al rev?s.
Cocci?:
Amb un forn molt fort, es posar? al
forn nomás una llauna. (250 C?). Un
cop estigui torrat treure la llauna
del forn i agafar amb els dits cada
una dels encenalls que pr?viament
els hi donarem la forma amb l?ajut
d?un pal per cargolar. Deixar refredar.
Banyar un cop freds amb xocolata
temperada.
Acabat:
Tenir punt xocolata desfeta, temperada,
i banyarem una a una cada
