auro44 escribió:NOENTROBCAP escribió:Hola chicas, yo tengo el horno de aire desde hace años. Me va muy bien, luego más tarde si queréis os pongo información. No es que fría, pero con aire caliente se hacen cosas que se pueden hacer tambiénen freidora y quedan muy ligeras. calamares a la romana, croquetas, palitos de merluza... Además se pueden hacer pasteles salados c**o unos de pescado que hice el otro día (luego os pongo la fotito), incluso yo antes de tener la panificadora coc?a ahí el pan, tambiénpuedes hacer galletas y nunca se les quema "el culete" porque el aire no achicharra....
En fin, para mi es imprescindible. No se programa pero tiene temporizador, con lo que puedes ponerla y marcharte. Tiene un progrma de autolimpieza
incluso. Lo que pasa es que no tiene mucha capacidad para colocar ahí muchos bistecs o filetes de pescado, por ejemplo. En cambio tiene una parrilla para hacer dos platos a la vez, uno arriba y otro abajo.
Hola guapas, ...ya sabes que yo tengo dos...... así que a quien le interese uno...yo se lo mando
NOENTROBCAP a mi me llego sin libro de recetas, el tuyo tra?a alguno....es que si es así, te agradecería que me pasaras algunas recetas
![Feliz :)](./images/smilies/feliz.gif)
por que lo tengo ahí ocupando un gran espacio, por que es enorme y no le saco partido para nada
![Beso :beso:](./images/smilies/besote.gif)
Este trae tres recetas, (en inglés)
Roast Beef with Ginger and Mustard
Ingredients 1 medium piece of topside beef 1 teaspoon ground ginger 1 teaspoon fresh mustard Salt Freshly ground black pepper 2 tablespoons water 1 tablespoons corn flour Method Preheat the oven to 350ºF. Cut slits in the beef and place in a metal roasting tin. Combine the ginger, mustard, salt and pepper, and rub over the beef. Wrap the beef in foil. Place beef on low rack for approximately 1 hour depending on the degree of rareness that is required. Baste occasionally. Remove the meat and keep it wrapped in foil. To make the gravy, blend the corn flour with the water and add to the roasting tin, bringing gently to the boil, stirring as it thickens.
Baked Crumb-topped Cod
Serves: 4 Ingredients 2 1/2oz skinless firm white cod steaks 1 beef steak tomato 1 medium leek 4 tbsp stuffing mix 4oz grated mature Cheddar cheese Method Preheat the oven to 400?F, wash and pat dry the fish steaks and place on a baking sheet lined with baking parchment. Thinly slice the tomato. Trim and shred the leek. Arrange the tomato over the fish overlapping and pile on the leek. Sprinkle over the stuffing mix, and top with the cheese. Place fish on low rack and bake in the oven for 10 ?15 minutes or until tender and cooked through.
Macaroni bake
Ingredients 4 oz leeks, thinly sliced 2/3 cup macaroni 2 red onions, finely sliced 1 red pepper, finely chopped 3 teaspoons olive oil 5 oz carton natural yogurt 5 oz Light cream cheese 14 oz can chopped tomatoes, drained Salt and freshly ground black pepper 2 oz. Cheddar cheese, grated Method Preheat the oven to 350ºF. Cook the macaroni in a large pan of boiling salted water for 10 ? 12 minutes. Drain and mix together the onions and pepper. Heat the oil in a large frying pan and fry for 3-4 minutes until softened. In a bowl mix together the yogurt, cream cheese, tomatoes and seasoning, mix in the macaroni and the vegetables. Put into a suitable dish
Ternera asada con jengibre y mostaza, bacalao fresco con crujiente de pan, y macarrones al horno.
Si alguien está interesado y no entiende inglés se lo traduzco.