
os espero. gracias
inma


carlosvalencia escribió:Esta podria será???????????
NGREDIENTS
(Per a quatre persones)
1 kg. de conill trossejat.
2 dotzenes de caragols serrans. (Han de ser caragols serrans -de molla blanca i pela amb espirals-, grans, recollits en les forests, on s'alimenten de farigola i roman?. Despr?s de purgar-los uns dies, es posen en una olla amb aigua que s'apropa al foc a poc a poc per a "enganyar-los": Que es coguin amb la molla fora).
400 g. d'arr?s de Calasparra, o "bomba". 1 pebrot vermell. 1 tomóquet madur o conserva casolana de tomóquet. 1 cabe?a d'alls. Uns brins de safr?. 100 cl. d'oli d'oliva verge. Sal, un poc de pebre negre i julivert.
[edita]
ELABORACI?
?s important que el foc estigui repartit per tota la paellera, que sigui viu quan afegim l'arr?s i no molt fort cap al final. Si ?s possible, sobre un foc de sarments, es col?loca la paellera amb l'oli. Es fregeix la cabe?a d'alls, a la qual li hem practicat un cort tot al voltant, i el conill. S'afegeix el pebrot tallat en tires, que una vegada fregit s'apartar? per a afegir-lo un poc abans d'acabar. S'afegeix, a continuaci?, el tomóquet picat. Una vegada fregit el tomóquet, s'afegeixen els caragols i es cobreix tot amb aigua, (tres parts d'aigua per cada part d'arr?s que vulguem posar). Se li afegeix la sal, el pebre i el julivert picat, i es tapa per a deixar-lo coure almenys mitja hora. Si el conill ?s de forest haur? de bullir más temps. Despr?s de bullit el conill s'afegeix l'arr?s, el safr? pr?viament torrat, i es deixa al foc altres 25 minuts amb la paellera destapada. Uns minuts abans d'acabar, estant encara cald?s l'arr?s, es prova el brou i es rectifica de sal i es procura col?locar la cabe?a d'alls en el centre de la paella, i les tires de pebrot al voltant.
![]()
![]()
si no entiendes algo , intentare traducirlo.
Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 8 invitados