hola keiko, bienvenido a esta gran familia foril, tendras k ir con cuidado pq aki ademas de engordar, engancha un poco, ya veras k gente mas maja vas a conocer por aki, un beso y a ver si te sirve esta receta:
INGREDIENTS (per a quatre personas):
1 cabe?a d'alls escalivats i 1 all cru
100 g. d'ametlles torrades i pelades
30 g. d'avellanes torrades i pelades
4 o 5 tomacons madurs escalivats
aproximadament 80 cl. d'oli d'oliva arbequina
1 llesca de pa sec i torrat xopat amb vinagre
1 polpa de nyora o 2 cullerades de pebre vermell
sal
PREPARACI? (per ordre):
En un morter (o batedora) primer posarem la sal al gust.
Despr?s picarem els alls.
Afegirem i picarem les ametlles i les avellanes.
Picarem els tomacons.
Afegirem l'oli a poc a poc sense deixar de picar (o batre), fins que veiem que la salsa quedi b? per a sucar-hi el Calíot (dep?n de l'oli la podrem fer más espessa o más clara).
Finalment afegirem la llesca de pa, la polpa de la nyora o el pebre vermell.
Ostia esta en catalan! ahora te lka traduzco
