¡¡¡RECOPILACION DE RECETAS VALENCIANAS!!!:

Toda la Gastronomía a tu alcance
Responder
Avatar de Usuario
aanazaa
Ayudanta/e de cocina
Ayudanta/e de cocina
Mensajes:211
Registrado:Mar 10 Jun 2008 02:00
Ubicación:Gandia **ALEX** Pixavi ben guapo i fadri

Mensaje por aanazaa » Mié 09 Jul 2008 21:08

lys32 escribió:

Aanazaa, que a ver cuando preparas alguna cosita tu, no sigues gos...:lol: :lol: que te debe estar dando una goleta de ver estas comiditas ehhhh :lol: :lol:
Treballe de 8 a 8 ara en estiu, ya veus que coses. Nia gent de vacances i ara estic castigaet en l´almacen toooooot el santo dia. Arrive a casa baldat :herida: :herida: :herida:

POBRET DE MI ... :lol: :lol: :lol:

A vore si este dumenge baixe a la caseta de la sogra i fem paelleta de sigronets o arròs al forn entre la artista i mua. :up: :up: :up:

He demanat un sifó pa cremes i un atre pa sodes pa "ampliar els meus oritzonts culinaris" jajajaja que risa me hago :lol: :lol: :lol:

Avatar de Usuario
lys32
Ayudanta/e de cocina
Ayudanta/e de cocina
Mensajes:251
Registrado:Mié 29 Jun 2005 02:00

Mensaje por lys32 » Mié 09 Jul 2008 23:45

Quebuenin, que piñaaauuuuuuu era la onomatopeya del sonido de una bala, jajaja, que no me quedo muy claro noooooo??? :nodigona: :nodigona: vinga, fes-mos una recepteta tu també, un bullidet que jo sé que tú els fas molt bons :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Aanazaa, no treballaras en el Hiperpatri per casualitat no??? :lol: :lol: :lol: que alli son molt negrersssss, jajaja...pobret, pues si que estaras tu en ganes de fer platets, si...a vore si el finde no t'oblides de la camara y li tires unes fotetes a la paella de cigrons que aixo tinc que probar-ho jo... :babas: :babas: :babas:

Avatar de Usuario
aanazaa
Ayudanta/e de cocina
Ayudanta/e de cocina
Mensajes:211
Registrado:Mar 10 Jun 2008 02:00
Ubicación:Gandia **ALEX** Pixavi ben guapo i fadri

Mensaje por aanazaa » Jue 10 Jul 2008 00:26

pues no :lol: :lol: :lol: :lol: .
Representant d´un almacen de material electric de venta al per major :lol:

Imagen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar de Usuario
lys32
Ayudanta/e de cocina
Ayudanta/e de cocina
Mensajes:251
Registrado:Mié 29 Jun 2005 02:00

Mensaje por lys32 » Jue 10 Jul 2008 19:26

Peeeeeera que vaig a posar-me les ulleresssssss.... :lol: :lol: :lol: :o :o :o

Avatar de Usuario
BURBUJA
Novata/o
Mensajes:19
Registrado:Jue 24 Feb 2005 02:00
Ubicación:Vila-real

rollitos de anis

Mensaje por BURBUJA » Jue 10 Jul 2008 20:58

aqui va mi aportación aunque ahora no tengo foto de la receta

ROLLITOS DE ANIS


2 huevos 1/4 de aguardiente o anis
1/4 de aceite 250 g. de azucar 600 g. de harina

mezclar el aceite el aguardiente y el azucar hasta que se disuelva un poco el azucar, añadir los huevos batidos y añadir poco a poco la harina
hasta lograr una masa que no se pegue en las manos
se van haciendo unas tiras y se enrollan en forma de rollito, se van poniendo en una placa engrasada y se ponen al horno sobre unos 20 minutos a 160º

espero que os gusten besos BURBUJA

Avatar de Usuario
aanazaa
Ayudanta/e de cocina
Ayudanta/e de cocina
Mensajes:211
Registrado:Mar 10 Jun 2008 02:00
Ubicación:Gandia **ALEX** Pixavi ben guapo i fadri

Mensaje por aanazaa » Jue 10 Jul 2008 21:06

ROLLITOS DE ANIS QUE BOOOOOOÒ :babas: :babas: :babas:

Avatar de Usuario
Jypka
Repostera-pastelera/o
Repostera-pastelera/o
Mensajes:807
Registrado:Jue 15 May 2008 02:00
Ubicación:Comunitat Valenciana -- CHEFFO_y_ACTIFRY

Mensaje por Jypka » Jue 10 Jul 2008 21:32

Hola valencians, yo tame soc d la terreta, i he vist totes les coses bones q heu posat, el arros caldos yo el faig igual!!! jajajaj!! pero volia fervos una pregunteta, y es... algu sap fer arnadi?? podrieu posar la recepta?? mentres vaig a vore si fique alguna q no estiga encara..... :duda:


:beso: :beso: :beso:

Avatar de Usuario
lys32
Ayudanta/e de cocina
Ayudanta/e de cocina
Mensajes:251
Registrado:Mié 29 Jun 2005 02:00

Mensaje por lys32 » Jue 10 Jul 2008 21:55

Burbuja, que bons els rollitos d'anis!!! :up: :up: ja estan putjats al primer post...

Jypka, hola paisanet, com estas?? benvingut al grup, que som molts i valents :lol: :lol: L'arnadí no he tingut el plaer de provar-lo pero he trovat aquesta recepta que té molt bona pinta...

http://mediahoradecocina.blogspot.com/2 ... ciana.html

aysss ya no hablo mas en valenciá que me sabe mal que los que nos leen no se van a enterar de nada pobrets :nodigona: :nodigona:

Avatar de Usuario
aanazaa
Ayudanta/e de cocina
Ayudanta/e de cocina
Mensajes:211
Registrado:Mar 10 Jun 2008 02:00
Ubicación:Gandia **ALEX** Pixavi ben guapo i fadri

Mensaje por aanazaa » Jue 10 Jul 2008 22:17

Imagen

* ARNADÍ

Ingredients per a 4 persones:

3 Kg. de carabassa tallada horitzontalment i torrada al forn
1 Kg. de sucre
400 gr. d'ametlles crues i pelades
300 gr. d'anous trencades
1 gotet d'oli
pebre negre mòlta
150 gr. de panses sense llavors
16 ametlles més per a l'adorn

Preparació:
Netejar la carabassa de pell i aprofitar només la seua polpa. Xafar la polpa i posar-la en un llenç no atapeït, penjant de forma que desprenga l'aigua tota la nit. En una cassola de fang fonda col·locar la polpa de la carabassa i afegir el sucre. Pastar bé. L'arnadí ha de quedar sempre molt dolç. Picar els 400 gr. d'ametlla, les anous i les panses i incorporar a les postres, deixant unes ametlles i unes anous que es fregiran en l'oli, amb un poc de pebre i s'agregaran a la cassola, mesclar el conjunt perfectament. Açò haurà de realitzar-se fóra de la calor del foc. Una vegada ben unida, es posarà en cassoletes individuals de fang, formant una espècie de piràmide sobre la qual s'escamparan les 16 ametlles de l'adorn.

L´HA PROBAT EN EL VICTOR DE TAVERNES PERO MAI L´HA FET :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar de Usuario
quebueno
Jefa/e de cocina (Chef)
Jefa/e de cocina (Chef)
Mensajes:7515
Registrado:Vie 16 Dic 2005 02:00

Mensaje por quebueno » Jue 10 Jul 2008 22:54

lys32 escribió:Burbuja, que bons els rollitos d'anis!!! :up: :up: ja estan putjats al primer post...

Jypka, hola paisanet, com estas?? benvingut al grup, que som molts i valents :lol: :lol: L'arnadí no he tingut el plaer de provar-lo pero he trovat aquesta recepta que té molt bona pinta...

http://mediahoradecocina.blogspot.com/2 ... ciana.html

aysss ya no hablo mas en valenciá que me sabe mal que los que nos leen no se van a enterar de nada pobrets :nodigona: :nodigona:
:pensando: :rezar:

Responder

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro