covaro escribió:Ender...cuando nos vas a poner la receta de esa tarta![]()
Daim Istúrte
Til 8 personer
Bund:
3 pasteuriserede ?ggehvider
150 g sukker
150 mandler
Fyld:
3 pasteuriserede ?ggeblommer
100 g sukker
3 dl piskefl?de
4 stykker Daim (eller 2 dobbelte)
Fremgangsm?de:
Pisk ?ggehviderne n?sten stive og vend sukkeret i lidt ad gangen under piskning, forts?t til massen er helt stiv. Mal mandlerne med skallen pa og vend dem i.
Kom dejen i en smurt springform, og bag den ca. 30 minutter ved 170?C. Lad bunden blive helt kold.
Pisk ?ggeblommer og sukker hvidtskummende. Pisk fl?den og vend den i ?ggemassen. Hak Daim groft og vend det i (gem lidt til pynt). Kom massen i formen med den afk?lede bund. D?k formen til og s?t den i fryseren i mindst 4 timer.
Anretning:
10 - 15 minutter f?r servering l?snes istúrten i kanten og tages ud af formen. Anrettes pa fad og pyntes med knust Daim og evt. b?r.
aqui la tienes

