coca de pasas y nueces,rellena de cabello de angel:

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mariissa
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coca de pasas y nueces,rellena de cabello de angel

Mensaje por mariissa » 01 Nov 2005 18:49

por fin hice la coca de panses i anous(pasas y nueces),salio muy buena pero esta no es la pasta que se usa para la coca :( seguire intentandolo :D
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rasansan
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Mensaje por rasansan » 01 Nov 2005 18:50

Pues tiene una pinta buenisima :up:

:wink:

argos
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Mensaje por argos » 01 Nov 2005 18:52

Yo te digo lo mismo que RASANSAN, LA PINTA ES GENIAL ???

pa hincarle el diente ya??? :babas:

:up: :up:

Mafalda
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Mensaje por Mafalda » 01 Nov 2005 19:03

Marissa ?sabes valenciano?
me supongo que sí.
Te paso la receta que yo tengo de la coca de pasas y nueces (me la facilitú carlosvalencia). Si no lo entiendes te lo intento traducir. De todas formas la tuya tiene muy buena pinta.
:up: :up:
COQUES DE PANSES I ANOUS
L'elaboracio d'esta especialitat es general en tota la nostra Nacio. En la pasta de la tonya, es formen unes coques redones i chafades que es cobrixen en panses i anous i es deixen en repos. Quan estan a punt, es banyen en ou, s'esguiten en sucre i, finalment, es couen al forn.
En alguns pobles les farcixen en rovell, crema, cabell d'angel o inclus afigen a la pasta panses i anous, a vegades, tambe armeles i avellanes.
En la Vall d'Albaida i en la Canal de Navarres les denominen "fogaces" i son tradicionals de la festa de Tots Sants; en la Safor i el Baix Segura, "coques renganyades", i les consumixen tot l'any. En unes atres parts de la Nacio, acompanya a les tonyes i les mones en el berenar dels dies de Pasqua.
TONYA
Farina1 Kg.
Sucre250 g.
Oli200 g.
Ous6
Rent100 g.
ralladura de llima o taronja

Dol? tipic valenci? que s'elabora durant tot l'any. El proces d'elaboracio tambe es molt variat, pero despres d'amassar tots els ingredients es deixa un temps per a que unfle la pasta, despres dividim en porcions, li donem la seua forma redona caracteristica, s'unten d'ou en un pinzell i es torna a deixar que unfle. Se li tira sucre per damunt i es couen a temperatura baixa.
La forma es redona, tova i esponjosa. Pot ser de diferents grandaries, encara que pareix que tradicionalment eren de gran volum. La corfa, lluenta i obscura; esguitada per damunt en sucre, a vegades te en el mig un caramull dorat fet de clara d'ou batuda, que els la posen abans de ficar-les al forn.
Rep diferents noms segons les zones: pa cremat o pa socarrat, panou, pan dormido, mones, etc. En la Ribera del Xuquer la nomenen pa d'aire o pa de vent. En Xixona son tipiques les "tonyetes fines" que porten un poc d'anis, en Biar fan les "tonyes de creílla" que incorporen pure de creílla en la massa abans de ficar-les al forn. En unes atres localitats escalden la farina en oli molt calent abans de pastar-les com en Oriola i en uns atres llocs tambe afige
:beso:

lali
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coca de pasas y nueces

Mensaje por lali » 01 Nov 2005 19:34

Por favor, hay uno de los ingredientes que no sé traducir, ¿qué es rentú.
Si alguien me lo puede decir le doy las gracias por anticipado


:duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda:

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Re: coca de pasas y nueces

Mensaje por mariissa » 01 Nov 2005 19:46

lali escribió:Por favor, hay uno de los ingredientes que no sé traducir, ¿qué es rentú.
Si alguien me lo puede decir le doy las gracias por anticipado


:duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda: :duda:
es la levadura :beso:

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Mensaje por mariissa » 01 Nov 2005 19:53

gracias Mafalda,lo entendi perfectamente :wink:
esa receta que pones es la que utilice yo para hacer la masa ,la vi cuando la puso carlosvalencia,solo que no mire mas veces y puede que el explicara el proceso de preparacion,yo no deje levar la masa y puede que por eso no salio c**o yo esperaba.Con todas las explicaciones que has puesto volvere ha hacerla a ver que tal me sale.
De todas formas salio tambien muy buena
gracias :beso: :beso:

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Mensaje por maraos » 01 Nov 2005 20:04

Pues tiene una pinta fantástica, que rica....

:plas: :plas: :plas: :plas: :plas: :plas: :plas: :plas:

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